Geachte relatie,

Hierbij willen wij u graag informeren over het feit dat LOA, gevestigd in Tilburg, per 1 mei 2015 de activiteiten van Deege Coating Moerdijk overneemt. Voor u zal dit geen grote consequenties hebben, omdat de mensen, middelen en locatie niet zullen wijzigen. Uiteraard worden de krachten gebundeld om u als klant zoveel mogelijk voordeel te bieden. Het is een belangrijke meerwaarde dat Deege Coating Moerdijk nu onderdeel uitmaakt van een groter en sterker geheel.

LOA bestaat uit de bedrijven LOA Lak BV en LOA Special Products BV, beide gevestigd in Tilburg.

LOA Lak is reeds vele jaren gespecialiseerd in het kataforese lakken en poedercoaten van onderdelen voor de automotive en truck industrie. In bijna elke auto of truck die in Europa wordt geproduceerd zitten onderdelen die bij LOA Lak gecoat zijn.

LOA Special Products is in 2011 opgericht en bedient de lokale markt om Tilburg heen. Naast poedercoaten behoren ook stralen en natlakken tot de dienstverlening in huis.

Met de integratie van Deege Coating Moerdijk wordt de marktpositie duidelijk verbreed en versterkt. Alle drie de bedrijven zijn specialist op hun gebied en hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Uiteraard zullen wij de optimalisaties zoeken waar ook u als klant weer van profiteert. Er zal intensief gebruik worden gemaakt van elkaars sterkten, waarbij o.a. Deege Coating Moerdijk gebruik kan maken van de in de groep aanwezig kennis en ervaring in de automotive industrie.

Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en zullen ons blijven inspannen om u als klant optimaal te ondersteunen in uw business en de prettige samenwerking te continueren.

Wij benadrukken nogmaals dat er voor u niets verandert en dat u met al uw dagelijkse vragen over orders, prijzen of technieken terecht kan bij uw vertrouwde contactpersoon (Eddy Henderickx).

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij lichten een en ander graag mondeling toe.

Met hartelijke groet,

Eddy Henderickx,
Directeur Deege Coating Moerdijk.

Remco Dieperink,
Directeur-Eigenaar LOA Lak/LOA Special Products/Deege Coating Moerdijk.

 
 
Bel mij