Make to stock & make to order

Vandaag de dag zijn levertijden zeer kort. Het gehele productieproces wordt maximaal ingekort, omdat de markt hierom vraagt. De principes van “make to order” en “make to stock” beantwoorden aan de huidige markteisen.
Om zeer korte levertermijnen te garanderen bieden wij de mogelijkheid om uw voorraad van onbewerkte profielen bij ons in beheer te geven in ons eigen pand.

Accuresse in aantallen

De beschikbaarheid van een voorraad aan onbewerkte profielen is een absoluut voordeel om uiterst snel uw orders in productie te kunnen nemen.  Daarbij is het natuurlijk van het grootste belang dat wij uw voorraad goed op orde hebben en houden!

Deege Coating Moerdijk beschikt over een team zeer accurate orderpickers. Na het inzetten van uw opdracht wordt een lijst van de te verwerken goederen samengesteld. Onze orderpickers zorgen voor het correct samenstellen van uw orders. Zij verzorgen tevens de eerste stap in de kwaliteitscontrole van uw goederen. Gedurende de diverse productiestappen worden de aantallen van goederen meermaals gecontroleerd. Wij willen immers dat uw order volledig wordt geleverd, tot op het laatste profiel!

 
 
Bel mij