Deege Coating Moerdijk is al tientallen jaren actief in poedercoating. Ons bedrijf is gevestigd in Klundert (Noord-Brabant).

Visie

Het is onze visie om uitsluitend producten af te leveren die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en die duurzaam behandeld zijn. Hierdoor realiseren wij  steeds opnieuw het beste resultaat voor onze klanten en voor ons bedrijf, zonder dat dat ten koste gaat van het milieu. Dat is wat wij noemen een win-winsituatie!

Medewerkers

Bij het realiseren van onze visie staan onze medewerkers centraal. We zorgen voor een duidelijke interne communicatie en hechten grote waarde aan het opleiden, bijscholen en begeleiden van onze medewerkers. Zij vormen immers de ziel van ons bedrijf, waarbij gewerkt wordt met de modernste machines en volgens zorgvuldig gestructureerde en gecontroleerde bedrijfsprocessen.

Ontzorging

Deege Coating Moerdijk hecht een grote waarde aan de ontzorging van haar klanten. Onze klanten kunnen altijd blindelings vertrouwen op de kwaliteit van de goederen en de tijdige en complete levering van alle geplaatste orders.

Dankzij onze 2 coatinglijnen en zeer uitgebreide en moderne opslagfaciliteiten profileert Deege Coating Moerdijk zich als een 1-stop partner voor klanten. Ook transportservice, voorraadbeheer, order-picking en doorlevering naar andere bewerkers kunnen wij  verzorgen.

Verder staat  Deege Coating Moerdijk voor korte communicatielijnen, heldere informatiestromen, maximale flexibiliteit en degelijke technische ondersteuning.

Klanten

Met trots werken wij samen met de mooiste organisaties van Nederland en België. Doorlopend overleg en advies op maat  zijn de basis van een gegarandeerde kwaliteit van het eindproduct van onze klanten. We geloven daarbij in een persoonlijke benadering. Omdat ieder product een specifieke behandeling vraagt, maar ook omdat al onze klanten verschillende wensen en voorkeuren hebben.

Door onze flexibiliteit kunnen wij werken voor bedrijven in elke vorm en grootte. Hierdoor werken we samen met een grote diversiteit aan klanten, wat zorgt voor een brede kennis van producten.

 
 
Bel mij