De basis van Deege Coating Moerdijk gaat heel ver terug in de tijd.

De grondlegger van de Deege bedrijven werd gelegd door Lambertus Deege, die verbonden was bij de Koninklijke stallen als schilder van de koetsen.

In 1921 startte hij zijn eigen bedrijf in Den Haag. Het bedrijf werd later versterkt door zijn broers en zijn zonen. Tegen het einde van de jaren negentig was de Deege Coating Groep uitgegroeid tot een van de grootste looncoaters in Nederland, met diverse vestigingen verspreid over Nederland en België. Deege was één van de eerste bedrijven die aan de gang ging met de nieuwe techniek van het poedercoaten.

Eind jaren 90 werd in Moerdijk een grootschalige en moderne coatingplant gebouwd met diverse productielijnen en opslagfaciliteiten. In Moerdijk werden de activiteiten van de vestigingen Rotterdam, Etten-Leur en Geldermalsen samengebracht. Sinds 2004 is Deege Coating Moerdijk B.V. verder gegaan als een onafhankelijk bedrijf.

Vanaf 1 mei 2015 hebben LOA Lak, LOA Specialties en Coating Moerdijk hun krachten gebundeld. We maken intensief gebruik van elkaars sterktes. Hierdoor willen we onze klanten zoveel mogelijk voordeel bieden.

 

 

 

 

 
 
Bel mij